top of page
Graphic Design Office

vi tilbyr:

01

Logo

02

annonser

03

Brosjyre / Meny

04

Plakater / Flyer

GODT DESIGN VARER LENGE

Vår AD/ Grafiske Designer hjelper deg med utarbeidelse av logo, konseptmanualer, designmanualer, annonser, design og kundeaviser.
Våre grafisk designer har lang erfaring i utarbeidelse av messer, kommersiell design av displayer etc.

  • Logo design

En god logo er svært viktig for din bedrift. Logoen er noe kunden raskt kjenner igjen og forbinder med ditt merkevare.

Det er derfor vitalt å ha en logo som er gripende og reflekterer din bedrift. Dette hjelper vi deg gjerne med å designe.

 

 

  • Annonser design

En god annonse fanger ikke bare leserens oppmerksomhet, men har også en høy gjenkjennelsesfaktor.  Besøkende kan gjenkjenne virksomheten umiddelbart fra annonsen.  Like viktig, annonsedesignet må samsvare med innholdet i selve annonsen.

 

  • Meny design

En meny – eller et spisekart på godt norsk – er noe langt mer enn bare en brosjyre hvor det står hvor mye maten og drikken på restauranten koster. Neste gang du er på restaurant kan du studere menyens design og se om du finner noen av elementene vi skal nevne i denne artikkelen. Tro det eller ei, det er faktisk en sofistikert vitenskap bak hvordan spisekartene utformes. Slik hjelper menyen deg med å ta en endelig avgjørelse.

 

  • Brosjyre design

Brosjyrer kan være et av de eldste markedsføringsverktøyene.

En dårlig utformet brosjyre kan kastes i søpla, men en vakker og kreativ design blir verdsatt og undersøkt og kan direkte føre til inntekter for virksomheten.

 

  • Plakater design

Å designe en plakat riktig for å nå et større publikum er utvilsomt målet for enhver designer.  Vi legger vekt på i plakatdesign hva som er viktigst, og vi vet hvordan vi skal fremheve det slik at det blir et design som fungerer og når et bredere publikum.

 

  • Flyer design

Følgelig kan brosjyren gjenkjennes og knyttes til samme selskap uten å være villedende.  Som designer, ved hjelp av designhåndboken, vil du lettere kunne forholde deg til hvordan bedriftens profilelementer tilpasses forskjellige bakgrunner, slik at identiteten din forblir på stedet. Tjenestemenn er fortsatt intakte.

ta kontakt

Vi ønsker å høre din visjon

0047 40550036

bottom of page