top of page

Portrett

- Portrett er et bilde eller en skildring av et bestemt menneskes individuelle særtrekk, i billedkunsten oftest ansiktet, i litteraturen personens indre og ytre egenskaper. Selv om mange portretter prøver å gjengi modellen så riktig og likt som mulig, er alle portretter mer eller mindre bevisste tolkninger av personligheten eller rollen .

Fine-Art/ fotokunst

Fine-Art/ fotokunst

 

Kunstfotografering er fotografering skapt i tråd med visjonen til fotografen som kunstner, og bruker fotografi som medium for kreativt uttrykk. Målet med kunstfotografering er å uttrykke en idé, et budskap eller en følelse.

fotokunst

Kommersiell/ Reklamefotografering

Fotografene våre hjelper dere med å ta nye bilder av ledergruppen, ta illustrasjonsbilder og mye mer. Enten dere skal bruke bilder eller video til årsberetningen, bedriftsmagasinet, i sosiale medier eller på egne nettsider, gir fotografene og videojournalistene dere bildene dere trenger. Vi hjelper dere med å nå ut med viktige budskap – alt fra små fotooppdrag til å utforme større visuelle konsepter.

Arrangementer

Kort forklart så skal fotografen prøve å vise frem alt som skjedde og hvordan det hele så ut. Hvis du gikk glipp av eventen, skal du kunne nesten føle at du var der selv ved å se på bildene.

IMG_0761.jpg
Kommersiell
Arrangementer

Boudoir

Den perfekte gaven! Boudoir kommer fra fransk og er ofte oversatt med "på soverommet". Boudoirfotografering er ofte brukt som morgengave fra brud til brudgom den morgenen de gifter seg. Fotograferingen går ut på å fange en mer sensuell og sexy side av kvinnen og her er variasjonene mange. Hvor mye en vil vise og hvordan er helt opp til hver enkelt person og dette avtaler vi før fotograferingen, eller vi kan ta det litt etter hvert. Ofte har vi sett på noen eksempelbilder før fotograferingen.

Bryllupsfotografering

Bryllupsdagen er en magisk og spesiell dag med mange forventninger og følelser. De øyeblikkene du opplever på en slik dag er unike og oppleves kun en sjelden gang i livet. Fang disse øyeblikkene med nydelige bilder tatt av våre profesjonelle bryllupsfotografer.

Boudoir
Bryllup

Produktfoto

Vi tilbyr on-site fotografering av deres produkter og varer klargjort for webbruk eller print.

Med skreddersydde pakkepriser.

buttondownsmall.jpg

Gravidfotografering

Venter du baby, og har lyst til å forevige ventetiden og den voksende magen?

Å få barn er jo noe av det største man kan oppleve i løpet av livet, og graviditeten er for de fleste en viktig del av den opplevelsen. Vi hjelper deg gjerne å ta vare på denne opplevelsen gjennom flotte bilder. Gravidfotografering gjøres enten utendørs eller i studio. 

IMG_2077.jpg
Produkfoto
Gravidfoto
babyfoto
IMG_0541.jpg

MAT FOTOGRAFERING

En profesjonell, fleksibel og kreativ samarbeidspartner. Skreddersydde bilder  etter dine behov. Vårt mål er å understøtte din merkevare.

IMG_9158 kopi.jpg

Baby fotografering

Nyfødtfotografering handler for oss om å fange begynnelsen, dette bittelille menneske, før verden får satt sine spor. Uskyldige og vakre. Bittesmå detaljer.

Vi liker det naturlig, og poserer ikke babyen i unaturlige stillinger. Bildene skal vise hvordan den lille babyen var akkurat da. De er så vakre i seg selv, så de trenger ikke så mye dilldall.

Vi tilbyr nyfødtfotografering i studio eller hjemme hos dere. Mange forbinder studiofotografering med hvitbakgrunn og baby i kurv, men hos oss kommer dere rett inn i en lun og hjemmekoselig atmosfære. Det er innredet med seng, myke tekstiler og naturtoner, og optimale lysforhold for myke babybilder.

bottom of page